Oczywiście nie obyło się bez przeróbek. W naszym wypadku zaczynając od wejścia zamurowalismy wejście do spiżarni bezpośrednio z korytarza czym zyskaliśmy pełna ścianę do wykorzystania przestrzeni. W garderobie przedstawiliśmy okno od strony tyłu powiekszylismy go co dało więcej światła w pomieszczeniu. Na końcu zrezygnowałam kompletnie z pralni a tym samym powiekszylismy łazienkę główna i kotłownie. Myślę że bardziej praktyczne rozwiązanie. Okno narożne też zostało zlikwidowane ale teraz chyba bym go zostawiła chodzi jedynie o wygląd. Zmiany kosmetyczne ale myślę że dla nas praktyczne. Na materiał na wybudowanie wydaliśmy około 20,000 zł. Strop wylalismy 31m3 betonu. Strop ma grubość 18 cm.
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White
White

Komentarze

Dodaj komentarz

Dołącz do Newslettera ARCHON+

Otrzymuj na bieżąco informacje o nowościach projektowych, wyjątkowych wnętrzach, inspirujących realizacjach oraz atrakcyjnych promocjach.

Messenger Czat z DoradcąDostępny
 12 37 21 900

Dzień dobry,

Czy chcesz, abyśmy oddzwonili do Ciebie za darmo w 28 sekund?