W stosunku do oryginalnego projektu wprowadziliśmy następujące zmiany:
- zamknięcie kuchni - dodatkowa ścianka działowa między kuchnią(1/05) a salonem i jadalnią (1/04), przeniesienie zlewu spod okna na nowe miejsce koło kuchni,
- połączenie 2/06 i 2/07 w jedną ogólnodostępną garderobę - likwidacją ścianki działowej między 2/06 i 2/07 oraz drzwi pomiędzy 2/07 i 2/08,
- adaptacja pomieszczenia 2/10 na saunę z wejściem przez górną łazienkę 2/11 - wstawienie drzwi pomiędzy 2/10 a 2/11 oraz likwidacja drzwi pomiędzy 2/10 i 2/09,
- rezygnacja z 2 okien dachowych z pomieszczeń 2/07(powiększona garderoba ma już jedno okno) i 2/10(sauna okna nie potrzebuje).

​Ustaliliśmy z architektem, że dom będzie przysunięty do północnej granicy działki. Odległość domu od północnej granicy to 6m, odległość domu od ulicy to również 6m. Dzięki temu zwiększamy strefę rekreacyjną, która u nas będzie znajdowała się z boku domu od południa oraz za domem od wschodu.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dołącz do Newslettera ARCHON+

Otrzymuj na bieżąco informacje o nowościach projektowych, wyjątkowych wnętrzach, inspirujących realizacjach oraz atrakcyjnych promocjach.

Messenger Czat z Doradcą
 12 37 21 900

Dzień dobry,

Niestety nie ma nas teraz w biurze. Czy chcesz, abyśmy do Ciebie oddzwonili w wybranym przez Ciebie terminie?